skip to Main Content
Mail ons

Focus op Vision

 

 

 

De onderzoeksgroep Mechatronica van Saxion Hogeschool onderzoekt de mogelijkheden van de nieuwste ontwikkelingen uit wereldwijd vision onderzoek en specifiek de ontwikkelingen op het gebied van vision voor industriële automatisering, collaborative robots (cobots) en zelfrijdende voertuigen. Wilt u het maximale uit uw productieproces, mobiele platform of cobots halen en wilt u de mogelijkheden van vision toepassing verkennen door kennisontwikkeling?

Kom op donderdag 18 oktober naar de “Focus op Vision” bijeenkomst op Saxion.

  • locatie:  Saxion, Villa ‘Serphos’
  • adres:    M.H. Tromplaan 17 te Enschede
  • tijd:        15:00-17:30 uur

Programma

Het programma bestaat uit presentaties van Singa en IMS over de mogelijkheden en verschillende toepassingen van vision. De onderzoeksgroep Mechatronica presenteert enkele resultaten van projecten op het gebied van Machine vision ontwerp en Computer Vision, Machine learning. We verkennen samen uw vragen rond vision en de mogelijkheden om samen vision kennis te ontwikkelen voor uw bedrijf in een brainstorm en sluiten af met een netwerkborrel.

 

14:30-15:00       Ontvangst

15:00-15:15       Opening en welkom

15:15-16:15       Presentaties vision toepassingen door

  • Raymond Wentink (Singa)
  • Fred Heitbaum (IMS)
  • Roy de Kinkelder (Saxion)

16:15-16:30       Vraaginventarisatie toepassingsgebieden vision

16:30-17:30       Interactieve discussie toepassingsgebieden vision

17:30-18:00       Afsluiting en borrel(hapjes)

 

De bijeenkomst is gericht op bedrijven die de mogelijkheden van vision voor industriële automatisering, pick & place toepassingen, cobots, en automated guided vehicles willen verkennen.  We richten ons op mechatronische engineers, werktuigbouwkundigen, software ontwikkelaars, onderzoekers, system integrators en application/ integration engineers.

Gebruik onderstaande button om u aan te melden voor deze bijeenkomst.

Aanmelden kan tot uiterlijk 11 oktober.

De workshop kent een beperkt aantal plaatsen. Na aanmelding ontvangt u een mail met daarin de bevestiging van uw deelname en de parkeermogelijkheden.

 

Back To Top