skip to Main Content
Mail ons

TValley Jaarcongres

Het jaarcongres van TValley wordt gehouden op donderdag 6 juni 2019 bij Saxion. Het congres geeft een overzicht van de robotica en mechatronica  activiteiten van het TVAlley cluster en zijn partners. Het doel is naast mechatronisch onderwijs en profilering van de high-tech industrie in Oost-Nederland om daadwerkelijke kennisuitwisseling te laten plaats vinden over deze concrete projecten rond robotica en smart industry. TValley wil de overgang van studenten en kennis van de kennisinstellingen naar de bedrijven vloeiend laten verlopen. TValley gaat daarom om zowel kennis halen als brengen.

Onderdeel van het congres is de uitreiking van de KIVI/TValley prijs, een jaarlijks uit te reiken prijs voor een bijzondere bachelor opdracht aan UT of Saxion op het gebied van Robotica. Studenten kunnen worden genomineerd door een docent, maar kunnen ook zichzelf aanmelden. Uit de inzendingen worden drie finalisten gekozen die tijdens het congres een pitch mogen houden. Op basis hiervan kiest een deskundige jury, in samenhang met het publiek, de winnaar.

 

Bekijk hier de compilatie van TValley 2018

 

TValley is als stichtingsvorm gerealiseerd onder NovelT samen met de high-tech industriële partners in partners als IMS, DEMCON, Voortman Steel Machinery, Boessenkool, Bronkhorst High-Tech, Benchmark Electronics, Metric Control, RIWO engineering en RoborElectronics.

Wilt u zich alvast aanmelden voor het congres, dan kan dat:

Back To Top